Aanbeveling van Merel Wildschut

Ik kwam bij Karin terecht in een periode dat ik zo ongeveer de wanhoop nabij was. Na een aantal keer impulsief ontslag te hebben genomen was ik heel erg op zoek naar werk waar ik écht blij van werd. Ik kwam Karin tegen via Twitter en van het een kwam het ander. Ik vind dat nog steeds heel bijzonder!

Eerlijk gezegd had ik eerst mijn twijfels over een loopbaantraject. Ik vond het een beetje overdreven en stelde me voor dat het voor mensen was die echt helemaal de weg kwijt waren. Niks bleek minder waar te zijn. Ik heb het traject als enorm waardevol en leerzaam ervaren.

De gesprekken waren heel erg fijn. Ik voelde mij op mijn gemak en had het gevoel dat ik alles kon zeggen wat ik dacht. Karin liet me nadenken over mezelf, maar ik mocht ook ongestoord dromen. Ik hoefde geen rekening te houden met grenzen en dat was ontzettend prettig. Zoiets had ik eigenlijk nog nooit gedaan.

In korte tijd heb ik heel veel over mezelf geleerd; over mijn kwaliteiten, valkuilen, allergieën en hoe ik met al deze dingen om kan gaan. Daarbij komt dat we samen tot inzichten kwamen waar ik nooit aan had gedacht.

Karin pusht nooit, ze laat je vrij, maar laat je wel nadenken. Door middel van vraagtechnieken en oefeningen kwam ik steeds dichterbij het antwoord op mijn coachvraag. De schrijfoefeningen die ik thuis moest maken waren ook ontzettend goed. Ik schreef er flink op los en ook daar heb ik enorm veel van geleerd.

Los van het feit dat ik Karin een ontzettend professionele coach vind, heb ik het altijd erg leuk met haar gehad. Karin is gezellig, je kan met haar lachen en ze biedt een luisterend oor. Nooit had ik het gevoel dat we gehaast in het gesprek zaten of dat we het gesprek moesten afraffelen. De gesprekken waren allemaal even goed!

Dankjewel Karin 🙂

Merel Wildschut, 26 november 2013